PARTICIPĂ LA CE - Sonia Seraficeanu (CS Minaur) nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon!

Sonia Seraficeanu este una dintre cele patru handbaliste de la CS Minaur care participă la Campionatul European.

PARTICIPĂ LA CE - Sonia Seraficeanu (CS Minaur) nu a jucat niciun meci oficial în acest sezon!

În lotul României pentru Campionatul European de handbal feminin din Danemarca se află o jucătoare care nu a apucat să dispute niciun meci oficial în sezonul 2020-2021.

Este vorba de Sonia Seraficeanu, extrema dreaptă a echipei CS Minaur. Ea a fost infectată cu noul coronavirus și, din acest motiv, a ratat toate cele cinci partide pe care gruparea băimăreană le-a jucat în actualul sezon al Ligii Florilor. Practic, ea s-a pregătit pentru Campionatul European antrenându-se, atât cât s-a putut, cu echipa de club și cu lotul național.

Sonia Seraficeanu este una dintre handbalistele românce care a progresat constant în ultimii ani, remarcându-se în tricoul echipei naționale la ultima ediție a Campionatul Mondial care s-a desfășurat anul trecut, în Japonia.

Chiar dacă nu are meciuri în picioare, Sonia Seraficeanu poate ajuta echipa României la Campionatul European din Danemarca deoarece are o anumită experiență internațională, cunoaște fetele și atmosfera de la lot și, în plus,... a fost infectată deja cu Covid-19.

M. S.