OPTIMISM - Toate testele făcute ieri de handbalistele României au avut rezultat negativ

România se pregătește de startul Campionatului European.

OPTIMISM - Toate testele făcute ieri de handbalistele României au avut rezultat negativ

Vin și vești bune de la echipa României de handbal feminin care se află în Danemarca, pentru a participa la Campionatul European.

"Echipa României a fost testată astăzi din nou, la hotel. Testele efectuate ieri nu au furnizat rezultate pozitive pentru cei testați. Până la anunțarea rezultatelor de astăzi, delegația trebuie să rămână în izolare", informează site-ul oficial al Federației Române De handbal (FRH). 

Dacă Laura Moisă, depistată pozitiv la sosirea în Danemarca, va rata cu siguranță startul turneului, există speranțe ca Denisa Dedu, colega ei de cameră, să poată juca.

"Laura Moisă va fi testată joi dimineață și apoi când se vor împlini 7 zile de la momentul izolării. Pentru a se putea realătura echipei, Laura trebuie să aibă 2 teste cu rezultat negativ. 
Denisa Dedu a efectuat prima testare astăzi, la ora 7.30 și va mai efectua una mâine, la aceeași ora. Dacă rezultatul este negativ pentru ambele testări, ea se va putea alătura lotului. Condițiile pentru ca Denisa să facă parte din lot pentru meciul de mâine cu Germania vor fi aflate astăzi la ședința tehnică. Dacă va face sau nu parte din lot depinde și de ora la care va veni rezultatul testului mâine", scrie frh.ro.

În primul meci de la EHF Euro 2020, România va întâlni, la Kolding, Germania (joi, ora 19, Digi Sport 1).

M. S.