OFICIAL - Se fac angajări masive în Poliție

Maramureșenii care vor să activeze în cadrul structurilor de poliție au la dispoziție o săptămana pentru a-și pune la punct dosarul de înscriere și a lua parte la aceste recrutari.

OFICIAL - Se fac angajări masive în Poliție

Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Poliția Romana anunță că sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

 Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici - https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție - https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

H.D