OCNA ȘUGATAG - Centrul de permanență medicală va fi modernizat

Comuna Ocna Șugatag se dezvoltă în continuare.

OCNA ȘUGATAG - Centrul de permanență medicală va fi modernizat

Ioan Onea este la primul său mandat de primar dar s-a și pus pe treabă, propunându-și ca, prin proiectele ce vor fi derulate, să aducă comuna Ocna Șugatag la un nivel ridicat de dezvoltare.

“Pornesc la drum cu multă speranță și determinare. Îmi doresc să pot să fac cât mai multe pentru comuna noastră”, a spus Ioan Onea. 

Au fost demarate lucrările în cadrul proiectului “Ethos-excelență în turism”, derulat în POR și având o valoare de cinci milioane de euro, fiind vizate în prima etapă asfaltarea a cinci străzi. Au fost executate lucrări parțiale de reabilitare a DC 14, Breb-Hoteni. A fost deblocat proiectul  finanțat în cadrul AFIR ce vizează reabilitarea căminelor culturale din Ocna Șugatag, Breb, Hoteni, Sat Șugatag.

“Am depus la CNI o solicitare de finanțare pentru modernizarea Centrului de permanență medicală. În premieră, în cadrul acestui Centru vor funcționa cabinete de tratament balneo. Va fi un lucru benefic pentru noi”, a spus Ioan Onea.

Tot la CNI a mai fost depusă o solicitare de finanțare pentru construirea unui nou sediu pentru primărie. Urmează să se deruleze lucrări de modernizare a frontului de captare a apei. Au fost întabulate străzile din Sat Șugatag și Hoteni, urmărindu-se depunerea unui proiect prin care să se obțină finanțarea necesară amenajării rețelei de canalizare pentru Sat Șugatag. Vor fi reluate lucrările de amenajare a rețelei de canalizare pentru Ocna Șugatag, întrerupte din cauza unor neconformități.

L. S.