OAMENI NOI, DISCUȚII VECHI - Nimeni nu știe când va fi gata depozitul ecologic de la Fărcașa

Una din problemele pe care actuala conducere a CJ Maramureș trebuie să o rezolve este aceea a depozitului ecologic de la Fărcașa. Aici mai sunt încă multe lucrări de finalizat, trebuie scoase la licitație și abia apoi poate vom pune punct final acestui proiect.

OAMENI NOI, DISCUȚII VECHI - Nimeni nu știe când va fi gata depozitul ecologic de la Fărcașa

Recent la Fărcașa s-a deplasat secretarul de stat Carmen Moraru din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, Acesta a efectuat o vizită de monitorizare a proiectului privind Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID).  Reprezentanții județului Maramureș i-au prezentat stadiul contractului, urmând ca lucrările care mai sunt de executat să fie scoase la licitație deschisă. Mai mult, conducerea județului anunță că se încearcă operaționalizarea parțială a proiectului prin punerea în funcțiune a obiectivelor finalizate.

Alte teme aduse în discuție la întâlnirea avută cu secretarul de stat au vizat construirea noului terminal al Aeroportului Internațional Maramureș, realizarea centurilor ocolitoare ale Sighetului și orașului Vișeu de Sus sau drumul expres Baia Mare-Jibou. 

H.D.