NU SCAPI DE FRANCEZI - Vișeuan căutat în Franța prins de autorități

Un vișeuan care s-a ocupat cu furtișagurile în Franța a fost prins de către autoritățile din Maramureș, pe numele său fiind emis mandat european de arestare.

NU SCAPI DE FRANCEZI - Vișeuan căutat în Franța prins de autorități

Polițiștii maramureșeni au depistat zilele trecute două persoane care figurau ca urmărite național, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei închisorii, și un urmărit internațional, ce deținea mandat de arestare.

„Este vorba despre doi bărbați din comuna Bistra, unul în vârstă de 24 de ani care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an,  pentru săvârşirea unor infracţiuni rutiere  și altul de  46 de ani, care a fost  condamnat la 9 luni  închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. Aceștia au fost escortați și depuși în Penitenciarul Baia Mare. Celălalt bărbat, în vârstă de 32 de ani din Vișeu de Sus, posedă mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a dispus reținerea sa pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat la Curtea de Apel Cluj”, precizează IPJ Maramureș. 

H.D.