NOI PROIECTE ONLINE - Întâlnire consultativă a comitetul de conducere ASCOR

Marți, 3 noiembrie, a avut loc întâlnirea consultativă a Comitetului de Conducere al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare. Întâlnirea a avut loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din municipiu, în sala „Sfântul Iosif Mărturisitorul”.

NOI PROIECTE ONLINE - Întâlnire consultativă a comitetul de conducere ASCOR

Marți, 3 noiembrie, a avut loc întâlnirea consultativă a Comitetului de Conducere al Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare. Întâlnirea a avut loc la Catedrala Episcopală „Stânta Treime” din municipiu, în sala „Sfântul Iosif Mărturisitorul”.

În cadrul întâlnirii, părintele Adrian Morar, fostul președinte ASCOR a prezentat un raport al activităților realizate în pandemie, dar a și fixat noi proiecte de activitate online pentru perioada care vine.

„Cu acest prilej părintele arhid. Vlad Verdeș a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului pentru întreaga misiune și jertfă, manifestate în toate actele de voluntariat pe care membrii ASCOR le-au realizat în această perioadă de pandemie pentru toți fiii și fiicele bisericii aflați în izolare și nu numai. Părintele Adrian Morar (președinte ASCOR 2014-2017) a prezentat o scurtă meditație cu privire la responsabilitatea membrilor ASCOR. De asemenea, s-a prezentat un raport al activităților realizate în perioada critică a anului 2020 și totodată s-au fixat proiecte de activitate on-line pentru perioada următoare”, transmit responsabilii ASCOR.

În 1 noiembrie, membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) Baia Mare, alături de membrii Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureș (ATOCEM) au fost prezenți îmbrăcați în port popular la liturghia săvârșită de către Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Ortodox al Maramureșului și Sătmarului, la Catedrala Episcopală "Sfânta Treime" din Baia Mare.