NEBUNIE PE STRĂZI - Două zile și 15 infracțiuni rutiere în weekendul trecut

Pe drumurile din Maramureș circulă fel de fel de șoferi. Întâlnim des șoferi băuți, șoferi care de fapt nu au făcut niciodată școala de șoferi, deci nu au permis, dar și șoferi care circulă cu mașini neînmatriculate. Asta mai ales în mediul rural.

NEBUNIE PE STRĂZI - Două zile și 15 infracțiuni rutiere în weekendul trecut

În weekendul care tocmai s-a încheiat poliţiştii rutieri maramureşeni au organizat şi executat mai multe acțiuni pentru depistarea șoferilor care conduc vehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă pe drumurile publice din judeţ. Pe parcursul a două zile au constatat nu mai puţin de 15 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei din care şapte de conducere fără permis, cinci de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, două de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi una de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Infracţiunile au fost constatate de poliţiştii din Baia Mare, Baia Sprie, Borşa, Săliştea de Sus, Suciu de Sus şi Cupşeni. În patru cazuri conducătorii auto s-au urcat la volan şi fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai trebuie spus că pe numele tuturor persoanelor depistate poliţiştii au întocmit dosare penale.