NEATENȚIE - Rămas fără 6000 de lei din cauza unor televizoare uzate

Nu este pentru prima dată când maramureșenilor li se spune să aibă mare grijă pe cine primesc în case. Asta pentru a nu rămâne fără banii adunați cu sudoarea frunții.

NEATENȚIE - Rămas fără 6000 de lei din cauza unor televizoare uzate

 Un bătrân în vârstă de 72 de ani, din Săliştea de Sus a rămas fără bani după de două persoane necunoscute pe care le-a primit în casă, au profitat de un moment de neatenţie. IPJ Maramureș ține să arate că bărbatul le-a povestit poliţiştilor cum ieri, doi bărbaţi s-au deplasat la locuința lui sub pretextul că doresc să cumpere televizoare uzate. În momentul în care au intrat împreună cu persoana vătămată în casă, i-au solicitat acesteia să schimbe o bancnotă de 500 de lei, pentru a achita contravaloarea televizoarelor. Au observat astfel locul unde aceasta ținea banii, iar ulterior i-au distras atenția și i-au sustras toate economiile. Prejudiciul reclamat este de circa 6.000 de lei.

Poliţiştii efectueză cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

H.D.