MOBILIZARE - Petiție împotriva gropii de gunoi de la Șomcuta

Scandalul gropii de gunoi de la Șomcuta Mare ia amploare. Pe internet circulă o petiție online împotriva realizării acelei gropi temporare de gunoi de la Șomcuta Mare, unde ar urma să ajungă toate gunoaiele judetului.

MOBILIZARE - Petiție împotriva gropii de gunoi de la Șomcuta

Nici nu a fost amenajată și deja localnicii din Șomcuta se opun vehement realizării acestei investiții. Consiliul Județean încă nu a ieșit public cu nimic legat de acest subiect, lucru care deranjează oamenii care, spun ei, nu au fost întrebați dacă vor așa ceva la ei în oras. Comentariile legate de acest subiect spun totul.

„E localitatea unde am copilărit si NU sunt de acord cu groapa de gunoi pe pajiște/imas ..si în nici în alta parte. Rușine sa le fie celor care au votat asa ceva fără sa întrebe locuitorii”, spune unul din cei care au semnat petiția online. 

”Am dreptul la o viața civilizata fără mizerii politice și materiale„ arată un alt semnatar. `Nu vrem Somcuta Mare sa devina o Pata Rat`, completeaza un alt semnatar.

Conform proiectului Consiliului Judetean Maramures, circa 3 hectare din pășunea comunală dinspre localitatea Mireșu Mare, ar urma sa devina noul depozit temporar pentru deșeurile menajere din tot județul Maramureș. 

H.D