ZIUA NAŢIONALĂ – Avansări în grad la Jandarmeria Maramureş (GALERIE FOTO)

214

Luni, 3 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, s-au desfăşurat festivităţile de avansare în grad cu prilejul Zilei Naţionale a României.

După mesajul Inspectorului şef al Jandarmeriei Maramureş, cu prilejul sărbătoririi Centenarului aniversării Marii Uniri, s-au prezentat aspecte privind contextul intern şi internaţional în care a avut loc Marea Unire de la 1 Decembrie 1918. Apoi, a fost citit ordinul Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, locotenent-colonel Petru Marcel Florişteanu, prin care un număr de 72 cadre militare au fost recompensate pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu şi trei subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Este vorba despre plt. adj. şef Gr. Tomoiagă,de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant şef, plt. adj. G. Tecar, de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant şi plt. adj. A. Balaj, de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here