ZI NEAGRĂ – 2020 aduce o competiție oficială dedicată celui care a fost Laszlo Kovacs

554

Președintele Federației Romane de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, a anunțat oficial ca în acest an vom avea o competiție dedicata celui care a fost Laszlo Kovacs, un campion al Maramureșului. Kovacs a decedat în noaptea de 23 spre 24 februarie după o lupta cu o boala grea.

Laslo Kovacs a fost președintele comisiei centrale a arbitrilor și a pierdut lupta cu viața la doar 48 de ani. Mare iubitor al muzicii rock, „Odin” a devenit arbitru internațional nivel excepțional, distinctie acordată de Raphael Santoja – președintele forului international IFBB.

„Din păcate, astăzi am pierdut un PRIETEN. Unul dintre cei mai principali și devotați oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Tipul de om obiectiv care emana seriozitate în jurul lui, un adevărat performer pentru care „nu pot”, „nu știu” sau „nu fac”….nu au existat. László J. Kovács a fost și va rămâne un CAMPION, de care Dumnezeu a avut nevoie luându-l prea repede dintre noi neținând cont că avea doar 48 de ani. La ultima vizită pe care i-am făcut-o la spital, la plecare m-a chemat înapoi de pe hol să mă ia în brațe și să îmi spună cât de mult am însemnat eu pentru el. A fost unul dintre cele mai dureroase momente ale vieții mele, pentru că știam că de fapt….își lua rămas bun de la mine, iar eu nu mai puteam face nimic pentru el.
Din respect și dragoste prietenească pentru Laci, anunț oficial că începând cu acest an vom organiza o competiție specială care ne va aminti de un om extraordinar, „MEMORIALUL LASZLO KOVACS””, a anunțat Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here