VREMEA TÂLHARILOR – Trei infractori din Maramureş, depuşi după gratii. Doi dintre ei, cercetaţi şi pentru tentativă la viol

692

Unii indivizi s-au obişnuit să ia cu japca şi ce nu este al lor. Mai grav este faptul că nu ezită să recurgă la violenţă, pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

# Tâlhar reţinut de poliţiştii din Târgu Lăpuş
Un tânăr de 19 ani din Târgu Lăpuş a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza oraşului. În seara zilei de 20 februarie, în timp ce un bărbat aştepta în staţia de autobuz de pe strada Petru Rareş, tânărul l-a deposedat prin violenţă de telefonul mobil şi de portmoneul în care se găsea suma de 1.900 de lei.

“Din cauză că se afla în stare de ebrietate şi că, la momentul comiterii faptei era întuneric, victima nu a putut oferi poliţiştilor suficiente semnalmente privind atacatorii. Însă, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti şi ieri a fost depistat şi reţinut pe raza comunei Viile Satu Mare, din judeţul Satu Mare. Acesta va fi prezentat azi instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a explicat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

# Doi borşeni, condamnaţi pentru tâlhărie şi tentativă la viol
Joi, 28 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din Borşa au depistat şi reţinut două persoane, pe numele cărora Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandate de executarea a pedepsei închisorii.

“Este vorba despre doi tineri în vârstă de 20 şi 29 de ani, din oraşul Borşa, care au de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la viol. Aceştia au fost depuşi în Penitenciarul Baia Mare”, a arătat Cecilia Grozavu.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here