VREMEA EXACTĂ – Cum va fi vremea în Maramureş vineri, 2 martie

562

Ziua de vineri se caracterizează prin vreme în general uşor schimbătoare şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 1-3 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros. Se vor înregistra unele ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 – minus 3 grade la 1 grad, cer mai mult noros, unele ploi, lapoviţe sau ninsori şi vânt slab.

Baia Mare – 3 grade
Sighetu Marmaţiei – 3 grade
Borşa – minus 1 grad
Târgu Lăpuş – 1 grad

Ziua de sâmbătă aduce vreme în general închisă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 1-3 grade. Cerul va fi mai mult noros. Se vor înregistra ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme schimbătoare şi normală termic. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi mai mult noros. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 – minus 3 la 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme în general frumoasă şi caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here