VREMEA EXACTĂ – Cum va fi vremea în Maramureş vineri, 16 februarie

457

Ziua de vineri se caracterizează prin vreme în general închisă şi normală termic. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunea noastră. Local, unele ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros, unele ninsori şi vânt slab.

Baia Mare – 5 grade
Sighetu Marmaţiei – 5 grade
Borşa – 1 grad
Târgu Lăpuş – 3 grade

Ziua de sâmbătă aduce vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer mai mult noros, ninsori în unele zone şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 – minus 7 la minus 3 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni vine cu vreme uşor schimbătoare şi normală termic. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 – minus 7 la minus 3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here