VREMEA EXACTĂ – Cum va fi vremea în Maramureş miercuri, 14 februarie

665

Ziua de miercuri se caracterizează prin vreme în general închisă şi relativ caldă. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 5 – minus 3 la 1 grad, cer mai mult noros, unele ploi, lapoviţe sau ninsori şi vânt slab.

Baia Mare – 5 grade
Sighetu Marmaţiei – 5 grade
Borşa – 1 grad
Târgu Lăpuş – 3 grade

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi la de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Local, unele ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de vineri vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi la de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Local, unele ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 – minus 7 la minus 3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de sâmbătă vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 – minus 7 la minus 3 grade, cer mai mult noros, unele ninsori şi vânt slab.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here