VREMEA EXACTĂ – Cum va fi vremea în Maramureş luni, 19 februarie

398

Ziua de luni se caracterizează prin vreme în general frumoasă şi normală termic. Maximele vor fi de la minus 1 la 3-5 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 9 – minus 7 la minus 3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Baia Mare – 5 grade
Sighetu Marmaţiei – 5 grade
Borşa – 1 grad
Târgu Lăpuş – 3 grade

Ziua de marţi aduce vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 1-3 la 7 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 3 la 1-3 grade, cer de la variabil la mai mult noros şi vânt slab.

Ziua de miercuri vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe sau ninsori şi vânt slab.

Ziua de joi vine cu vreme schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult noros în regiunea noastră. Se vor înregistra ploi, lapoviţe sau ninsori. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 1 la 3-5 grade, cer noros, ploi, lapoviţe sau ninsori şi vânt slab.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here