VOT- Start la pregătirile pentru „Crăciun în Maramureș”

269

Deși la un moment dat au existat zvonuri legate de o posibilă anulare a ediției din acest an evenimentului „Crăciun în Maramureș” ca urmare a apariției focarelor de pestă porcină, iată că administrația județeană va da startul pregătirilor pentru evenimentul din luna decembrie. 

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Județean din 27 noiembrie se va afla și un proiect de hotărâre privind încheierea unui Acord de cooperare în vederea realizării evenimentului cultural-traditional „Crăciun în Maramureș”.

Ședința ordinară de Consiliu Județean din 27 noiembrie va avea pe ordinea de zi nu mai puțin de 25 de proiecte de hotărâre, la care se vor adăuga cele suplimentare. Se vor supune atenției aleșilor județeni proiectele de hotârâre privind aprobarea taxelor şi tarifelor locale pentru anul 2019, stabilirea preţurilor medii ale produselor agricole pentru anul fiscal 2019, validarea rectificării bugetului județului Maramureș pe anul 2018, realizate prin Dispoziția nr. 538/02.11.2018 sau cel privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Maramureş pe anul 2018.

Consilierii județeni vor spune DA sau NU și unui proiect de hotărâre privind aprobarea participării Consiliului Judeţean Maramureş la cheltuielile eligibile care depăşesc valoarea alocată prin contractul nr.15114/09.09.2015 finanțat prin Programul național de dezvoltare locală pentru realizarea obiectivului de investiţie „Reabilitarea drumului județean DJ 109F, Limită județ Sălaj – Târgu Lăpuș (DN 18B) – Dămăcușeni – Rogoz (DJ 171)”.

Nu în ultimul rând aleșii vor vota pentru modificarea denumirii Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here