VOT – Bani de la Consiliul Județean pentru protecția copiiilor și persoanelor cu handicap

303

Consilierii județeni au votat, în ședința ordinară de Consiliu Județean din 27 noiembrie, proiectul de hotărâre privind validarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al județului Maramureș.

Validarea s-a făcut luând în considerare hotărârea Guvernului de la finele lunii octombrie privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, pentru echilibrarea bugetelor locale. Atunci de la nivel central județului Maramureș i-a fost alocată suma de 2.439 mii lei pentru finanțarea cheltuielilor de asistență socială.

Din totalul sumei, cea mai mare parte, 1.514 mii lei va merge pentru susținerea centrelor publice pentru persoanele adulte cu handicap, respectiv 925 mii lei pentru susținerea sistemului de protecție a copilului.

Ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean a cuprins 25 de proiecte de hotărâre, dintre care unul a fost retras din cauza unor avize care nu au sosit de la Ministerul Sănătății. Proiectul retras viza aprobarea structurii organizatorice de paturi la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here