VOLEI – Junioare – Cu talie, fără talie; nemulţumirile prof. Mircea Spătăceanu

1579

Luni dimineaţă, antrenorul de volei Mircea Spătăceanu a susţinut o conferinţă de presă în sala de şedinţe a DSJ Maramureş, nemulţumit fiind de „beţele-n roate puse de conducerea clubului CSŞ 2”. A fost însoţit şi de trei dintre părinţii sportivelor echipei de cadete.

„Cu o săptămână înainte de startul campioantului, o fată cu talie din echipa noastră a plecat, la cererea ei şi a părinţilor. La primul meci am avut o fată cu talie, ea venind însă la sală la ora 10.00, fără niciun antrenament cu celelalte coechipiere. Ordinul a fost dat de dl director colegului Inceu. La meciul al doilea nu a mai apărut nicio fată, deşi aveam nevoie. Jocul a început, s-au disputat două seturi, după care a apărut dl Cristian Şerei, trimis de şeful arbitrilor de la FRV, care a întrerupt disputa nejustificat. Am sunat şi noi la FRV şi nimeni n-a ştiut să-mi dea o rezolvare acestui caz. Singurele care suferă sunt fetele. Este singura echipă de fete de la CSŞ 2 care a fost la turnee finale în ultimii trei ani. Problema poate apare chiar de aici, de la invidie. Însă este inadmisbil ca tu din club să faci rău propriilor jucătoare.”
Dl Spătăceanu precizează că s-a adresat şi Inspectorarului Şcolar şi ministerului, precum şi FR de Volei.
Echipa care evoluează în întrecerea de cadeţi de la CSŞ 2 are mai multe fete. O parte dintre ele se antrenează cu prof. Spătăceanu, altele cu prof. Inceu. Pentru că unele dintre ele pot evolua şi la grupe mai mici, ele se antrenează separat. Meciurile de la cadeţi şi cele de la speranţe sunt programate din două în două săptămâni, una pentru cadete, una pentru speranţe, astfel că jucătoarele eligibile în fiecare grupă pot evolua săptămână de săptămână.
Nu ştim dacă există invidie sau altceva, cert este că părinţii prezenţi la conferinţa de presă şi-au manifestat nemulţumirea. Ei vor să ştie ce urmează şi dacă există cineva pe care deranjează munca de cinci ani a acestor jucătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here