VOLEI – Divizia A1 – Drum până în București pentru 56 de minute de volei

217

Sincer, n-am crezut că Știința Explorări va ajunge chiar până aici. Adică atât de jos.Din 15 meciuri, are o singură victorie de trei puncte, una de două puncte și alte trei înfrângeri din care a mai scos un punct. Apoi, stă extrem de prost din punct de vedere financiar. Nu mai vorbim de faptul că la fiecare meci este în maximum 10 oameni. Ultima victorie (3-2 la Cluj) a fost pe 12 decembrie. De atunci numai înfrângeri, fără niciun punct.

Din fericire, Explorări nu poate retrograda, pentru că am pornit la drum cu 11 echipe, iar Piatra Neamț s-a retras deja. Însă, din nefericire, nu m-ar mira deloc să aud că și aici “se pune pușca jos” pentru că nu sunt bani. Este, probabil, unul dintre cele mai delicate momente din istoria clubului, dacă nu cumva chiar cel mai delicat.

Miercuri după-amiază, Explorări a jucat în deplasare cu Dinamo. Un meci pe care n-aveam cum să-l câștigăm, știind acest lucru încă din start. Nici atitudinea unor jucători nu este cea mai fericită și asta am văzut și în meciurile de pe propriul teren.

N-avem ce să povestim despre meci, pentru că în fiecare set Dinamo a condus de la început la sfârșit, reușind să se distanțeze foarte repede. Am avut un prim set mai disputat, terminat după 20 de minute, un al doilea mai puțin disptat (19 minute) și un al treilea în care n-a mai contat nimic (17 minute). Dacă scoatem time-out-urile din acest meci, s-a jucat sub 50 de minute.

Dinamo București – Știința Explorări Baia Mare: 3-0 (18, 17, 12)

  • Sala Dinamo din București; cca 50 de spectatori
  • Au arbitrat: Tudorel Arbunea (Brăila) și Florin Dimachi (Galați)
  • Dinamo: Jose Gomez Maia 4p, Brendan Schmidt 15p (6 blocaje), Igor Didorciuc 3p (un as), Cuk Bozidar 15p (un as, un blocaj), Filip Despotovski 2p (două blocaje), Costa Maicon Leite 10p (un as, 3 blocaje), Nikola Lakcevic (libero), Alexandru Ionescu 7p (un as). Antrenori: Daniel Rădulescu și Cristian Harbuz
  • Explorări: Vasile Talpă 7p (un as, două blocaje), Robert Țuțea 6p, Csaba Nagy 7p (doi ași), Codrin Mocanu 4p (3 blocaje), Alexandru Dragomir 2p (un blocaj), Andrei Crișan 5p, Mihai Popovici (libero), Andrei Butnaru. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here