VIZITĂ ÎN USA – Maramureșul, promovat în Washington la “Alianța Gala”

358

Zilele acestea, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș se află în delegație oficială la Washington. În cadrul evenimentului “Alianța Gala”, organizat de American-Romanian Alliance, în Washington, la care Consiliul Județean este partener, Maramureșul a fost reflectat și a reprezentat principala atracție a serii.

Vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș s-a întâlnit, înaintea evenimentului, cu liderul majorității din Camera Deputaților din America, Steny Hoyer, cu care a împărtășit câteva impresii despre România. În cadrul Galei “Alianța”, Maramureșul a avut un moment special în care s-a prezentat un film de promovarea a județului, precum și un stand cu produse și materiale de promovare. Totodată, Maramureșul a fost prezentat și promovat prin toate materialele pregătite pentru acest eveniment.

# Un recital susținut de Paula Seling
Conducerea organizației American-Romanian Alliance a mulțumit în mod public, în fața invitaților, pentru susținerea arătată evenimentului de către Județul Maramureș, în aplauzele asistenței. Recitalul artistei Paula Seling a încântat audiența compusă din oficiali americani de rang înalt, foști ambasadori ai Statelor Unite ale Americii la București, oameni de afaceri și diaspora românească. Prezența maramureșenilor la Gala “Alianța” a fost deosebit de numeroasă. Evenimentul a fost organizat de o maramureșeancă, Gabriela Sandoz, iar pe lângă “ambasadorul” Maramureșului, Paula Seling, a participat și tânărul regizor Michael Dolha. La eveniment a fost prezentă și soția ambasadorului României la Washington, care are origini din Maramureș, Ana Maria Maior. Fostul Ambasador al SUA la București, James Rosapepe, l-a felicitat pe vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș pentru implicare și deschiderea arătată colaborării româno-americane, conform reprezentanților CJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here