VIȘEU DE SUS – Cărți în limba franceză donate de Liga Studenților Români din Străinătate

576

Iubitorii de limbă și literatură franceză din Vișeu de Sus au la dispoziție câteva sute de volume oferite Centrului Cultural prin proiectul «Livres sans frontières” (Cărți fără frontiere), al Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS), filiala Franța. Acestea se găsesc la biblioteca din cadrul Centrului Cultural-Social Vișeu de Sus.

“Ne bucurăm să vă anunţăm că toate cărţile colectate în timpul campaniei « Livres sans frontières by LSRS Franţa » iniţiate la ediţia de anul trecut « Fête de la Rentrée » din 10 noiembrie 2017 au ajuns la Biblioteca Orășenească din cadrul Centrului Cultural-Social Vişeu de Sus, o adevarată instituție de cultură, ce promovează Maramureşul la standarde internaţionale prin activitățile pe care le derulează. Aici, tinerii iubitori de limba franceză vor avea ocazia să consulte volumele care completează biblioteca și să participe pe tot parcursul anului la Cercul de lectură și la numeroasele activităţi și ateliere de creatie, organizate de o echipă de profesori și documentariști coordonaţi de directorul instituţiei, dr. Anuţa Pop.

Acest proiect a fost susţinut de Ambasada României la Paris, iar demersul nostru se înscrie în obiectivele LSRS de a promova o educație de calitate și mai ales de a încuraja tinerii să își identifice interesele, abilitățile și competențele prin lectură”, precizează LSRS (filiala Franța).

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here