VIS PUS ÎN… PRACTICĂ – 64 de elevi ai şcolilor de poliţie îşi încep practica la IPJ Maramureş (FOTO)

292

53 de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca şi 11 elevi ai Şcolii „Vasile Lascăr” Câmpina au păşit azi pragul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş pentru a începe stagiul de practică.

Reprezentând un prim pas spre integrarea profesională, etapa stagiului de practică este una extrem de importantă. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş i-a întâmpinat pe viitori colegi, i-a felicitat şi i-a încurajat să dea expresie concretă unor valori precum corectitudinea, loialitatea, disponibilitatea şi integritatea.

„Ofiţerii Serviciului Resurse Umane şi ceilalţi şefi de structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş i-au instruit pe elevi cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi la conduita pe care trebuie să o adopte. Începând din 16 mai şi până la data de 6 august, sub supravegherea şi îndrumarea unui tutore profesional, elevii îşi vor completa aspectele teoretice însuşite la orele de curs, la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurală precum şi la posturile de poliţie comunală”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here