VIOLENŢĂ EXTREMĂ ÎN BAIA MARE – Trei arestaţi şi un reţinut în urma agresiunilor

405

Toleranţă zero faţă de actele comise cu violenţă, anunţă poliţiştii maramureşeni. Trei persoane au fost arestate preventiv şi una reţinută, ca urmare a agresiunilor din weekendul trecut.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au identificat şi a treia persoană implicată în actele de agresiune sesizate duminică dimineaţa în faţa unui local din municipiu, situat la ieşirea către Cluj.

Este vorba despre un tânăr de 29 de ani din Baia Mare. Acesta, împreună cu ceilalţi doi bărbaţi în vârstă de 33, respectiv 34 de ani, reţinuţi luni de poliţişti, au fost prezentaţi Judecătoriei Baia Mare care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. “Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Cecilia Grozavu, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

De asemenea, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani care, în aceeaşi duminică, într-un alt local din municipiul Baia Mare, situat în zona Centerului, a lovit cu un cuţit un bărbat de 34 de ani. “Acesta va fi prezentat (marţi, 12 iunie) instanţei cu propunere de arestare preventivă şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Victima a rămas internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a explicat Cecilia Grozavu.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here