VIOLENŢĂ EXTREMĂ – Femeie din Săcel, snopită în bătaie de propriul soţ

1146

Nu închide ochii atunci când eşti martorul unui caz de violenţă în familie! Un apel la 112 poate salva viaţa persoanei agresate! Fii un aliat al persoanelor agresate! Sesizează poliţia de fiecare dată când observi un comportament abuziv!

Tăcerea şi ignoranţa nu fac decât să încurajeze astfel de comportamente! Marţi, 12 februarie, un bărbat i-a sesizat pe polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Săcel că sora lui a fost agresată fizic.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că femeia, de 45 de ani, a fost agresată tocmai de către soţul său, în vârstă de 39 de ani, în urma unor discuţii contradictorii.

“Polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, măsură ce conduce la eliminarea unor riscuri iminente, însă aceasta a refuzat emiterea actului restrictiv. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here