VIOLENȚĂ DOMESTICĂ – Mamă bătută măr chiar de cel căruia i-a dat viață

356

Violența domestică este o realitate în Maramureș, numeroase femei având de suportat abuzurile venite din partea partenerilor de viață. O femeie i-a sesizat pe poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina că soţul său provoacă scandal la domiciliu. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri în locuinţă şi şi-a ameninţat soţia şi cei doi copii.

Mai mult decât atât, poliţiştii au stabilit că agresorul a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vişeu de Sus. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

La Bicaz, o femeie de 75 de ani a relatat că a fost agresată şi ameninţată de fiul său, pe fondul consumului de alcool. Pentru protejarea victimei, pe numele agresorului, în vârstă de 48 de ani, a fost emis ordin de protecţie provizoriu. Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Dragoș HOJDA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here