VIITORUL SUNĂ BINE – Angajații Consiliului Județean vor avea locuințe de serviciu

494

Locuințe de serviciu pentru angajații Consiliului Județean. Acest lucru este posibil datorită faptului că administrația județeană este parte într-un important proiect care vizează construirea unui bloc ANL pentru locuințe de serviciu în Baia Mare.  Consiliul Județean a anunțat că în acest sens a fost încheiat un contract cu Agenția Națională pentru Locuințe, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Imobilul, situat pe strada Grănicerilor din Baia Mare, va fi construit pe un teren pe care Consiliul Județean Maramureș l-a transmis în folosință gratuită, în acest scop, către Agenția Națională pentru Locuințe.

“În conformitate cu contractul-cadru semnat cu ANL, după construirea imobilului, Consiliul Județean Maramureș va asigura utilitățile și dotările tehnico-edilitare în vederea creării unor condiții de locuit la standarde rezonabile. Ca urmare, Consiliul Județean Maramureș va asigura și va finanța elaborarea documentațiilor tehnico-economice pentru execuția utilităților”, precizează CJ Maramureș.

Trebuie spus că în 12 ianuarie a fost semnat contractul dintre ANL și firma executantă a studiului de fezabilitate și a studiului de teren.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here