VIAȚA BATE FILMUL – Scandal cu femei la cinema în Baia Mare

526

Trei tineri din municipiul Sighetu Marmaţiei au reclamat, în seara zilei de 3 noiembrie, că au fost agresaţi de persoane necunoscute într-o sală de cinema din incinta unui complex comercial din Baia Mare.

Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș spune că din declaraţiile victimei care a sunat la 112 reiese faptul că altercaţia a pornit după ce aceasta i-a atras atenţia unei femei, care vocifera în sala de cinema, că deranjează spectatorii.

„Femeia a devenit agresivă atât în limbaj cât şi în comportament, i-a lovit pe tineri peste faţă, iar ulterior în sprijinul femeii în sala de cinema au mai apărut doi bărbaţi care de asemenea i-au agresat pe tineri.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică dar agresorii nu se mai aflau la faţa locului şi nici nu au putut fi identificaţi în zonă”, precizează IPJ Maramureș.

La acest moment în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovire sau alte violenţe şi pentru identificarea autorilor.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here