VEŞTI BUNE…? – Vremea se încălzeşte în Maramureş. Vezi prognoza pe două săptămâni

806

De o vreme relativ caldă vom avea parte, în Maramureş, în perioada următoare. Valorile termice vor creşte uşor, către sfârşitul săptămânii, indică prognoza pe două săptămâni, emisă de specialiştii europeni de la Reading, Marea Britanie.

Conform estimărilor, temperaturile maxime diurne vor fi mai scăzute decât normele perioadei la începutul primei săptămâni de prognoză, când se vor consemna valori termice regionale de 27-29 grade. Apoi, vremea se va încălzi, iar între 25 și 28 iulie vor fi maxime termice de 29-30 de grade, iar în intervalul 29 iulie – 5 august se vor înregistra, în medie, 31 de grade.

Temperaturile minime nocturne se vor caracteriza prin valori, în medie regională, de aproximativ 13-19 grade la începutul primei săptămâni, apoi vor crește ușor și se vor menține în jurul a 19 grade până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în fiecare zi, dar acestea vor fi mai frecvente și mai importante cantitativ în jurul datelor de 24 și 28 iulie, conform produselor meteo actuale.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here