VASILE JULA (ANTRENOR UNIREA MIRȘID) – “Am făcut un pas important, dar mai avem de muncit pentru promovare. Viitorul Ulmeni este un adversar experimentat”

407

Viitorul Ulmeni și Unirea Mirșid au terminat la egalitate, 2-2, prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3 la fotbal, disputată sâmbătă, 15 iunie, pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Antrenorul oaspeților, Vasile Jula (fost fotbalist în Liga 1 la Gloria Bistrița și CFR Cluj), consideră că promovarea nu este încă jucată, chiar dacă echipa lui este considerată favorită în acest moment. Returul este programat sâmbătă, 22 iunie (ora 17.30), pe stadionul din Zalău.

“A fost un meci dificil, așa cum ne așteptam. Din fericire pentru noi am scos un rezultat bun, dar mai avem însă de jucat meciul retur. Am făcut un pas important spre promovare, dar mai trebuie să muncim puțin pentru a ne realiza obiectivul. 2-2 este un rezultat echitabil pentru că ambele formații au jucat cu îndârjire, a fost un meci frumos. Șansele de promovare sunt tot de 50-50%, deoarece avem în față un adversar experimentat, cu jucători valoroși. În fotbal se poate întâmpla orice, de aceea trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim în continuare cum am făcut-o în meciul tur”, a declarat Vasile Jula, antrenorul echipei Unirea Mirșid.

Marius CÎMPIAN

Citește și

BARAJUL PENTRU LIGA 3 (PRIMA MANȘĂ) – Viitorul Ulmeni – Unirea Mirșid 2-2 (FOTO)

A JUCAT ȘI ÎN CHAMPIONS LEAGUE – Sergiu Costin (Viitorul Ulmeni): “Mergem la Zalău să ne jucăm șansa!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here