VADU IZEI – A încercat să scape de poliție gonind pe DN18 cu o Dacie

167

Recent, la nivelul ITPF Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Polițiștii de frontieră au acționat, în trafic, pentru reținerea, pe raza localității de frontieră Vadu Izei, a unui autovehicul marca Dacia Logan despre care se dețineau date că transportă o cantitate însemnată de țigări, provenită din contrabandă.

„Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea mașinii în cauză, însă șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-și deplasarea în mare viteză. Pentru indisponibilizarea autoturismului, polițiștii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată șoferul nu a oprit.

După aproximativ 2 km de urmărire, șoferul a intrat cu mașina în curtea unui imobil de pe raza aceleiași localități, a abandonat-o și a fugit”, arată Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Oamenii legii au depistat în interiorul mașinii mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu țigări la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.
În mașina se aflau 6.990 pachete țigări, în valoare de aproximativ 82.000 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru identificarea și reținerea conducătorului auto și tragerea la răspundere a acestuia.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here