VACANȚĂ LA CS MINAUR – Dorin Toma: “Noi și Recea ne luptăm pentru promovare, dar nu trebuie să neglijăm Viitorul Șelimbăr. Vrem să ne întărim în această iarnă”

816

Fotbaliștii de la CS Minaur (locul 2 în Seria 5 a Ligii 3) au intrat în vacanță, antrenamentele urmând să fie reluate în data de 13 ianuarie 2020. Băimărenii privesc cu optimism partea a doua a campionatului.

„Deocamdată nu pot să vorbesc despre transferurile pe care le vom face în această iarnă, dar pot să spun că ne dorim să întărim lotul. Avem  avem nevoie de dubluri de valoare la juniorii pe care trebuie să-i folosim, obligatoriu, pentru că oricând pot apărea suspendări sau accidentări. În iarna aceasta avem foarte mult de lucru pentru că în retur va trebui să ajungem pe primul loc. Returul va fi mult mai greu decât prima parte a campionatului. Noi și Recea ne luptăm pentru promovare, dar nu trebuie neglijată nici echipa Viitorul Șelimbăr. Lupta pentru primul loc se va da până în ultima etapă”, a spus antrenorul Dorin Toma.

Antrenorul echipei CS Minaur, Dorin Toma, se declară mulțumit cu locul 2 obținut, la finalul turului.

„Am terminat turul în forță și am reușit, pe final să recuperăm multe puncte, după începutul slab de campionat. Până la urmă este bine că am redresat echipa și am reușit să ajungem pe locul 2, având cea mai bună apărare. Puteam să avem mai multe puncte, dar cele două rezultate de egalitate înregistrate pe teren propriu, cu ACS Recea (1-1) și Avântul Reghin (0-0), au făcut să ajungem în această situație. Dacă am fi câștigat cele două partide am fi fost pe primul loc. Regretele au fost mari după jocul cu Recea, în care am avut foarte multe ocazii. Dar, nu este nicio problemă, aceste nereușite trebuie să ne întărească, să ne motivăm mult mai mult și în această iarnă să pregătim foarte bine returul”, a declarat Dorin Toma.

Marius CÎMPIAN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here