VA REPREZENTA ROMÂNIA – Sigheteanca Ileana Victorița Pașcu, la Concursul Internațional de Make-up Beauty Forum din Germania

4966

Ileana Victorița Pașcu este o tânără pasionată de make-up, cu rădăcini din Sighetu-Marmației și care, de câțiva ani s-a stabilit la Cluj, împreună cu familia sa. De curând a participat la Concursul Național de Make-up Beauty Forum, ediția a VI-a, desfășurat la Cluj, și a ocupat locul întâi. Greul însă abia de acum începe fiindcă în octombrie va reprezenta România, în Germania, la Munchen, la Concursul Internațional de Make-up Beauty Forum.

Pasiunea pentru machiaj a avut-o de mică, însă nu a avut curajul să meargă mai departe, decât atunci când cei din jur i-au recunoscut talentul și au încurajat-o sa participe la cât mai multe cursuri pentru a învăța. ”De mică am fost pasionată de machiaj, însă abia acum doi ani am decis „să pun punctul pe i” și să fac, într-adevăr, din ceea ce îmi place și o meserie”, spune Ileana.

Cu toate că are și un băiețel mic, a fi mamă nu a împiedicat-o să își urmeze visul. ”Viața de familie o îmbin destul de ușor cu cea de make-up artist. Sunt susținută de familie, de soțul meu, care a fost mereu prezent la orice curs, academie, seminar și workshop la care am participat. și asta a contat foarte mult pentru mine. Când susținerea vine din partea familiei nu poți simți nimic altceva decât o bucurie și o satisfacție sufletească imensă”, mărturisește Ileana.

Este machiajul o frumusețe artificială?

”Machiajul are avantajele sale. El trebuie înțeles ca și o modalitate de a pune în evidență trăsăturile unei femei, farmecul pe care îl are. O femeie oricât de frumoasă ar fi natural, machiată va fi mai atrăgătoare și va întoarce mai multe priviri. Eu nu indic nimănui să se machieze zilnic. Sunt de părere că cel care se trezește lângă tine în fiecare dimineață trebuie să te vadă așa cum ești cu adevărat. Atunci când însă participi la un eveniment, e recomandat un machiaj profesional ”, mai spune make-up artista.

În luna octombrie, Ileana va intra în competiție cu alte tinere reprezentante a altor țări și speră să aducă trofeul în România.

Diana Mariana Apopi

Mai multe ătiri pe AxaNews.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here