UTIL PENTRU MARAMUREȘENI – Cum te poți feri de infractori dacă stai la bloc

108

Polițiștii vin permanent cu recomandări pentru cetățeni, mergând pe principiul „paza bună trece primejdia rea”. Iată câteva recomandări utile pentru cei care locuiesc la bloc! Cum se pot feri de eventualii infractori.

Mai întâi, montaţi un interfon la intrarea în scară şi utilizaţi-l în mod corect pentru controlul accesului persoanelor în imobil! Asiguraţi dotarea cu incuietori corespunzătoare a uşilor de la subsol, terase sau intrările supli-mentare! Asiguraţi-vă că dispozitivul de amortizare montat pe uşa de intrare asigură o închidere completă a acesteia. Este important ca la intrările în holurile blocului şi pe paliere să fie o bună iluminare. Dacă vă permiteți, instalaţi un sistem de iluminare automat cu detecţia mişcării şi un sistem de supraveghere video sau montaţi un sistem de alarmă în locuinţa dumneavoastră.

Este bine să conectaţi sistemul de alarmare la un dispecerat de monitorizare a acestora. În plus, puteți să montaţi o incuietoare de inaltă siguranţă la uşa de acces în locuinţă. Iar dacă locuiţi la parter sau la etajul 1, grilajele de la fereastră ţin hoţii la distanţă. Încuietoarea trebuie montata corect, în așa fel încat sa fie imposibil accesul din exterior la șuruburile de prindere, iar cilindrul sa fie complet introdus în corpul broaştei, pentru a evita ruperea lui.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here