URMĂRIT NAŢIONAL – Cine este bărbatul încătuşat în centrul municipiului Baia Mare

969

Un eveniment mai puţin obişnuit a avut loc în mijlocul zilei de miercuri, 6 martie, pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

În jurul orei 13.00, mai sus de Semilună, în apropiere de spaţiile comerciale şi oficiul poştal din zonă, a avut loc o descindere a oamenilor legii. Aceştia au prins un bărbat de aproximativ 35-40 de ani şi l-au încătuşat, după care l-au urcat într-un autoturism.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au venit cu lămuriri. Bărbaul reţinut era dat în urmărire naţională pentru comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

# Sătmărean de 34 de ani din Valea Vinului
Reţinerea a fost făcută de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul IPJ Maramureş – Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, în timpul unei acţiuni ce a avut ca scop depistarea şi reţinerea persoanelor urmărite la nivel naţional.
Astfel, într-un bloc situat pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare, mai exact numărul 32, poliţiştii l-au depistat pe acest urmărit.

“Pe numele acestuia Judecătoria Baia Mare a emis la sfârşitul lunii ianuarie mandat de executare a pedepsei de doi ani şi două luni închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Valea Vinului, judeţul Satu Mare, a fost încarcerat şi depus în penitenciar în vederea executării pedepsei”, a explicat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

# Şi o anchetă relativ nouă DIICOT, în derulare, în Maramureş
Iniţial s-a vorbit despre faptul că reţinerea ar avea legătură cu crima organizată şi că acţiunea ar fi aparţinut SCCO şi DIICOT. Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a confirmat pentru AxaNews.ro că a avut loc în judeţul nostru o acţiune pe segmentul traficului şi consumului de cannabis. Însă, despre asta, vom reveni cu detalii!

Cătă ŢINEGHE

Citeşte şi

PREMIERĂ AxaNews.ro – ACŢIUNE – Bărbat încătuşat în centrul municipiului Baia Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here