URMĂRI SINUCIDERE – Bărbatul din Rodina a fost condus pe ultimul drum. A fost înmormântat diferit, așa cum spune tradiția

506
candles

Scriam zilele trecute despre cazul unui bărbat în vârstă de 56 de ani din satul Rodina, comuna Ariniș, care a ales să își încheie socotelile cu viața, spânzurându-se.

Inițial, s-a vehiculat (am precizat și atunci că informațiile nu sunt oficiale, ci pe surse) că bărbatul ar fi ales să se sinucidă din cauza faptului că banca i-ar fi luat casa cu care girase pentru un credit. În plus, că s-ar fi certat cu soția sa și că acest conflict a fost factorul declanșator.

În urma informațiilor oficiale obținute, facem câteva precizări de nuanță. Femeia în cauză era numai concubina bărbatului, nu au apucat să se căsătorească, iar casa nu putea fi pusă gaj, întrucât era încă pe numele mamei lui. Așadar, ar fi vorba despre un alt credit bancar, de alt soi.

“M-am documentat și eu și am aflat că nu putea gira cu casa pentru niciun credit, pentru că acea casă era pe numele mamei lui și el nu făcuse succesiunea. Este posibil să fii luat ceva împrumut din bancă, așa cum se spune, însă sigur nu a girat cu casa. Poate a acumulat datorii în alt fel. Cunoscându-l pe bărbat, el îmi spunea mereu că vrea să se căsătorească cu femeia cu care stătea, însă, ei nu erau căsătoriți cu acte. A fost deja înmormântat, așa cum e regula, la marginea cimitirului, întrucât a fost vorba despre o sinucidere”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Gheorghe Mureșan, primarul comunei Ariniș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here