URMĂRI CRIMĂ – Ucigaşul din Borşa a fost arestat preventiv. O singură lovitură a fost fatală

405

Urmări în cazul crimei sângeroase produse în Borşa în ziua de 7 ianuarie. Bărbatul în vârstă de 38 de ani care şi-a înjunghiat mortal “adversarul sentimental” a fost arestat preventiv.

Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au anunţat că, prin încheierea penală nr. 2/DL/18.01.2019, pronunţată în dosarul nr. 73/100/2018 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 18 ianuarie 2019 până la 16 februarie 2019, inclusiv, a inculpatului S.G., în vârstă de 38 de ani. Acesta nu are antecedente penale, este domiciliat în Borşa şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor prevăzute de art. 188 Cod penal, faptă pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
“Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 7 ianuarie, în jurul orelor 18.30, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, i-a aplicat victimei o lovitură cu cuţitul în zona toracelui, după care a părăsit locul faptei. Imediat după incident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Borşa unde, la scurt timp, s-a constatat decesul. Inculpatul nu a contestat hotărârea Tribunalului Maramureş”, a precizat judecătorul Mirela-Roxana Petrariu, conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

O singură lovitură, însă mortală

Incidentul s-a produs pe strada Borcutului din Borşa. Florin Danci, zis Tioară, în vârstă de 34 de ani, a fost surprins în maşină de un alt bărbat din oraş, alături de nevasta acestuia. Cuprins de gelozie, Ş.G. l-a înjunghiat în piept, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Victima a încercat să scape cu viaţă în urma agresiunii, însă totul s-a dovedit a fi în zadar. Numai femeia a rămas din acest triunghi amoros. Soţul său este la puşcărie, în timp ce amantul a murit.
“Din probele administrate până în prezent, a rezultat că a fost aplicată o singură lovitură, iar la scurt timp, cu toate că s-a intervenit medical, victima a decedat. Cauza decesului, potrivit concluziilor preliminarii formulate în urma autopsiei, a fost hemoragia internă produsă de plaga tăiată, înţepată, penetrantă, la nivelul rinichiului stâng”, a explicat, pentru AxaNews.ro, Dana Mirela Borcuti, prim procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here