URMĂRI ACCIDENTE – Dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, în Maramureş

451

Luni dimineaţă, la 07.45, poliţiştii din Ulmeni au fost sesizaţi că pe strada Petre Dulfu din oraş s-a produs un accident de circulaţie.

La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 40 de ani a ajuns cu autoturismul în şanţ după ce, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă periculoasă. În urma impactului, un pasager de 30 de ani a fost rănit şi transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

Tot luni, la ora 16.30, poliţiştii au intervenit la un alt accident de circulaţie produs pe DJ 186, pe raza localităţii Sârbi. Din cauza soarelui, un băimărean de 30 de ani, nu a observat o căruţă ce staţiona pe sensul său de mers, intrând în coliziune cu aceasta. O femeie care se afla în căruţă a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la Spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

“În ambele cazuri, se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here