URMARE DERAIERE – Trafic feroviar blocat între județele Maramureș și Bistrița-Năsăud. Călătorii sunt transbordați cu autobuzul

745

Ieri, în jurul orei 18.55, un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de un boghiu la ieșire din stația Dealul Dumbrăviței.

“Trenul care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagonului.

Pentru călătorii din trenul R4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca, s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între stațiile Dealul Ștefăniței și Beclean pe Someș. În cursul dimineții de azi se va menține măsura de transbordare auto și pentru trenurile R 4110 și R 4133 care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca”, precizează CFR SA.

În continuare se lucrează pentru remedierea situației, dar CFR SA nu a înaintat un termen pentru reluarea circulației feroviare.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here