UNIȚI PENTRU LIGA 2 – ACS Recea și CS Minaur vor fuziona. Va fi construit un nou stadion

417

Maramureșul va avea în sezonul viitor o echipă puternică în Liga 2. În condițiile în care ACS Recea și CS Minaur ocupă în acest moment primele două locuri în Seria 5 a Ligii 3 este foarte puțin probabil ca una dintre cele două formații să nu promoveze.

Azi, după mai multe ore de negocieri intense, primarii din Baia Mare și Recea au bătut palma și au hotărât ca în vară cele două formații să fuzioneze. Obiectivul noii echipe va fi promovarea la finalul sezonului 2020-2021 în Liga 1, iar în anul următor calificarea în Europa League. La echipă vor fi aduși fotbaliști de valoare, în primul maramureșeni care evoluează în acest moment în campionatele puternice ale Europei.

Pentru ca și suporterii să fie mulțumiți va fi construit și un nou stadion pe care va evolua noua echipă. Consiliul Local Recea va ceda terenul necesar și va primi la schimb sediul Centralei Minelor din Baia Mare. Acesta va fi transformat în clădire de birouri pentru membrii Composesoratului Recea, deținătorii terenului pe care va fi construită noua arenă. Aceasta va avea aproximativ 20.000 de locuri și va semăna, păstrând proporțiile, cu Allianz Arena, stadionul pe care joacă Bayern Munchen.

Nu ar fi exclus ca noua echipă să se numească Bayern Baia Mare.

AxaNews.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here