UNIC ÎN ROMÂNIA – Concurs de artă plastică la Baia Mare, ediția a III-a

121

Colonia Pictorilor din Baia Mare organizează a treia ediție a concursului ”Studio Studențesc”. Competiția se adresează studenților din cadrul universităților de artă din întreaga țară. Vor fi jurizate lucrări de artă plastică pe domeniile pictură, sculptură, grafică ș.a.

”Evenimentul început de dl profesor Ioan Anghel Negrean a ajuns la a treia ediție. Competiția este unică în țară. În cadrul concursului studenții din toată țara pot participa cu orice lucrare de artă plastică”, a spus Alin Hereș, asistent universitar doctorand în cadrul facultății de arte plastice Baia Mare, domeniul pictură.

Predarea lucrărilor a avut loc la sediul Coloniei Pictorilor din Baia Mare în zilele de 10 și 11 septembrie 2020. Jurizarea lucrărilor depuse se va face pe 15 septembrie.

”Baia Mare este cunoscută în special pentru pictură. De doi ani această expoziție se face în incinta Coloniei Pictorilor din Baia Mare. În urma jurizării se vor selecționa cele mai bune lucrări. Acestea vor face obiectul unei expoziții ce va fi disponibilă  în perioada 16-17 septembrie 2020”, a mai spus, pentru Axa News, Alin Hereș, organizator al concursului de anul acesta.

 

Mircea Militar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here