UN PRIMAR ÎN ACȚIUNE – Nicolae Robu taie cablurile aeriene din centrul orașului (VIDEO)

657

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a ajuns din nou în centrul atenției după acțiunea desfășurată aseară. Edilul a tăiat, cu mâna lui, primele cabluri aeriene din centrul orașului, lăsându-i pe cetățenii care locuiesc în zonă fără internet și cablu TV.

“Robu spune că nu știe câți timișoreni vor fi afectați în urma acestor măsuri radicale și că vinovați de această situație sunt proprietarii de cabluri care nu au respectat hotărârea de consiliu, care prevede introducerea acestora în subteran”, scrie sursadevest.ro .

”Noi ce să facem? Să tolerăm la nesfârșit ca orașul să fie plin de cabluri aeriene? Și administrația precedentă a avut o hotărâre cu un prim dedline pentru ducerea cablurilor în subteran. Eu sunt primar de șase ani și oricâte rugăminți le-am adresat, oricâte notificări și apeluri am făcut, rezultatul a fost același: nu s-a făcut nimic! Acum se va face cu ghilotina dacă nu merge cu vorba bună. Vom continua și nu ne vom opri până când nu vom scăpa orașul de cablurile aeriene.  În 2021 vom fi capitală culturală a culturii, acesta este un motiv în plus care ne determină să fim atât de hotărâți”, a declarat Nicolae Robu.

AxaNews.ro

foto www.sursadevest.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here