UN NOU START – Trei poliţişti au început cariera la IPJ Maramureş (FOTO)

464

Şi-au dorit o carieră la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, s-au înscris la concursurile organizate pentru ocuparea a trei posturi, prin încadrare directă, şi au reuşit să obţină cele mai mari punctaje, a anunțat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al instituției.

Începând de joi, 2 mai, Tîrla Diana Maria şi Herban Liviu Iuliu sunt ofiţeri de poliţie şi îşi vor desfăşura activitatea în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Ambii s-au înscris la concurs din dorinţa de a trece din corpul agenţilor în cel al ofiţerilor şi au reuşit.

Pentru Marchiş Andrei Vasile joi a fost prima zi în calitate de poliţist. Acesta a intrat în rândul poliţiştilor după promovarea concursului de încadrare directă din sursă externă. În prezenţa conducerii inspectoratului, Marchiş Vasile a depus jurământul, urmând să îşi desfăşoare activitatea la Compartimentul Exploatare şi Reparaţii Auto din cadrul Serviciului Logistic.

Conducerea unităţii i-a întâmpinat în această dimineaţă la sediul Inspectoratului şi le-a urat mult succes în noua carieră.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here