UN NOU MANDAT – Florin Hossu, reales la conducerea Cartel Alfa Maramureș

466

La finalul săptămânii trecute s-a desfășurat în Baia Mare Conferința județeană de alegeri a sindicatului Cartel Alfa Maramureș. Cu această ocazie, Florin Hossu a fost reales în funcția de președinte, pentru următorii patru ani.

Biroul de conducere este completat de Nicolae Mureșan, președintele Sindicatului din Administrație Maramureș, Viorel Pop, președintele sindicatului “Aqua”, de la SC Vital SA, și Gheorghe Perian, președintele sindicatului “Pentru voi”, din cadrul Serviciului de Ordine publică Maramureș. Cei trei au fost aleși în funcția de vicepreședinte, în timp ce Liviu Pop, fostul președinte al sindicatului din Primăria Baia Mare, va îndeplini funcția de secretar general al sindicatului Cartel Alfa Maramureș.

“Prioritățile nostre se leagă în continuare de corectitudinea cu care se aplică Legea 153, privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Sunt probleme în Sănătate, unde s-au produs tăieri de sporuri și creșterile de salarii anunțate se regăsesc doar pe hârtie.

De asemenea, suntem atenți la tot ceea ce se întâmplă în economia românească, unde constatăm că nu există o strategie clară de viitor”, a declarat, pentru “Glasul Maramureșului”, Florin Hossu, președintele Cartel Alfa Maramureș.  

La Conferința județeană de alegeri a sindicatului Cartel Alfa Maramureș au fost prezenți, printre alții, Bogdan Hossu, președintele Cartel Alfa, și Liviu Apostoiu, prim-vicepreședinte al aceluiași sindicat.

Cartel Alfa Maramureș are peste 7.500 de membri și este cel mai important sindicat din județ.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here