“UN DAR DIN SUFLET” – Activităţi caritabile derulate la Sighet

240

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Ioan Mihalyi de Apşa”, în parteneriat cu Fundaţia “Roza Rozalina”, coordonaţi de prof. Mariana Şuştic, prof, Neli Ardelean Şiman, prof. Adriana Minai, prof. Florin Simion, psiholog Doina Batin, au strâns fonduri din care au fost cumpărate alimente care au fost date mai multor familii nevoiaşe, precum şi îmbrăcămite.

“Şi în acest an, în cadrul proiectului “Un dar din suflet”, elevii şi cadrele didactice au vrut să fie alături de cei cu care soarta nu a fost atât de darnică. Ne bucurăm că am reuşit să aducem o fărâmă de bucurie în sufletele semenilor nostri”, a spus prof. Mariana Şuştic.

Şi în cadrul proiectului “Ro Marmaţia” au fost oferite cadouri elevilor provenind din familii nevoiaşe, de la acelaşi institut de învăţământ. Cadourile au fost oferite de către Adrian Gavra, inspector şcolar, expert în combaterea discriminării, Vasile Drăguş, expert organizare evenimente, Horia Scubli, primarul Sighetului.

“A fost un moment aparte pentru copilaşii cu posibilităţi material reduse care fac parte din grupul ţintă al proiectului şi la care a venit Moş Crăciun cu daruri. Micuţii l-au răsplătit cu poezii şi colinde. Vor urma şi alte activităţi în cadrul cărora şi alţi copii vor primii daruri”, a spus Adrian Gavra.

Liviu ŞIMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here