UN CRĂCIUN MAI FRUMOS – Moș Crăciun vine pe motor la trei grădinițe din Desești

436

Peste 40 de copii de la trei grădinițe din comuna maramureșeană Desești se vor bucura în weekendul dinaintea Sărbătorii Nașterii Domnului de un Crăciun mai frumos, eveniment ajuns în 2018 la ediția a IX-a. Moș Crăciun va traversa Pasul Gutâi încărcat cu daruri multe pentru cei mici, dar și cei mari.

„Suntem la ediția cu numărul 9 al evenimentului Un Crăciun mai frumos, eveniment pornit de către Adrian Ciupei, coleg de-al nostru din Băiuț. Cu el am pornit evenimentul ajutând familii sărace timp de șapte ani, iar în ultimii doi ani am ajutat grădinițe. Anul trecut am ajutat grădinița din Băiuț, iar anul acesta ajutăm trei grădinița din comuna Desești, satele Desești, Mara și Hărnicești„, a spus Csabi Rusiczki, președintele Asociatiei Moto Rock N Road.

Vor primi cadouri 48 de copii, iar toate cele grădinițe au fost dotate cu un televizor modern, unde copiii se vor putea bucura de avantajele tehnologiei moderne.

„Jucării nu prea vor fi, că nu am găsit jucării unisex, dar Moș Crăciun le va aduce multe dulciuri și alte surprize„, a continuat Csabi.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here