ULTRAJ ÎN CENTRU – Băimărean reținut după ce s-a bătut cu polițiștii (FOTO)

310

A crezut că rezolvă lucrurile folosind violența, dar s-a înșelat. Marți, 16 iulie, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui băimărean acuzat de comiterea infracţiunii de ultraj.

În fapt, duminică, 14 iulie, în timp ce se afla pe strada Gheorghe Şincai din Baia Mare, bărbatul a fost oprit de un poliţist pentru identificare şi legitimare.

“Acesta a devenit recalcitrant, s-a manifestat violent faţă de poliţist, motiv pentru care a fost condus la sediul poliţiei. Băimăreanul, de 50 de ani, urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă”, a explicat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Tot după gratii a ajuns și un sighetean care se ocupa cu contrabanda. Un tânăr de 28 de ani, domiciliat în municipiul de pe Tisa a fost încarcerat de poliţiştii din municipiu şi depus în penitenciar.

“Pe numele acestuia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis mandat de executarea a pedepsei privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Tânărul are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni închisoare”, a explicat Florina Meteș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here