ULTIMA ORĂ – Bogdan Gavra şi-a dat demisia de la SPAS Baia Mare

1442

Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Baia Mare a rămas fără directorul Bogdan Gavra, după ce acesta şi-a dat demisia din funcţia deţinută. De altfel, Bogdan Gavra a recunoscut acest lucru, pentru AxaNews.ro, spunând că azi, 30 martie, este ultima zi de lucru din această postură.

“În viaţa fiecărui om există momente de cumpănă sau care implică luarea unor decizii neplăcute. Sunt un om credincios, educat în respect faţă de lege şi credinţă, principii care mi-au guvernat întreaga viaţă şi activitate. Întrucât nu doresc să creez neplăceri nimănui prin poziţia pe care o ocup în administraţia publică, astăzi, 30 martie 2018, am luat decizia să demisionez din funcţia publică deţinută, renunţând la a mai ocupa poziţia de Director general al Serviciului Public Asistenţă Socială Baia Mare. Plec cu fruntea sus, după ani de muncă şi responsabilitate profesională, mândru de ceea ce am realizat împreună cu tot colectivul alături de care mi-am desfăşurat activitatea.

Mulţumesc colegilor mei care au înţeles şi mi-au susţinut eforturile de a genera proiecte viabile pentru comunitate. De asemenea, mulţumesc organizaţiilor neguvernamentale cu care am colaborat în mod fructuos, prietenilor care mi-au fost alături in toata perioada in care am fost in serviciul public”, spune Gavra, intr-o postare pe reteaua de socializare.

Dragoş HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here