TURNEU DE TENIS LA SEBEȘ – Sara Sitar locul 1, Andrei Alexandru locul 2

32

Doi tenismeni maramureșeni au participat în ultimul weekend la Cupa Muhlbach, turneu de tenis de câmp găzduit de municipiul Sebeș (jud. Alba).

Sara Nicole Sitar (SC Călin Baia Mare) și-a continuat evoluția foarte bună din ultima periodă și s-a clasat pe primul loc la categoria de vârstă 10 ani, la care au fost înscrise 11 tenismene. Sportiva antrenată de Gheorghe Călin a avut liber în primul tur, după care a trecut în sferturi de Ilinca Maria Boca (Asociația TC Sun Alba Iulia), cu 4-0, 4-0, pentru ca în semifinale să o învingă pe Brândușa Dumitru (Asociația TC Sun), cu 4-0, 4-2. În finala competiției, băimăreanca s-a impus cu 5-4, 4-1 în fața Marei Tâmpea (Asociația TC Sun).

La aceeași competiție, Andrei Tudor Alexandru (Asociația Club Sportiv Orizont Baia Mare) a ajuns până în finala categoriei de vârstă 16 ani, la care au luat startul 12 tenismeni. Sportivul născut în Baia-Sprie nu a jucat în primul tur, după care l-a învins în sferturi pe Horia Marinescu (CS Sport 4 Fun Timișoara), cu 3-6, 6-4, 10-5. A urmat o nouă victorie în semifinale, 6-4, 3-6, 11-9 în meciul cu Lucas Stoia (Asociația TC Sun Alba Iulia), finala fiind pierdută, cu 0-6, 4-6, în fața lui Rareș Haiduc (CS Sport 4 Fun Timișoara).

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here